ebooking system
A A A
Home Page > Upcoming Events > 【城市青年商會】會說話的領袖 - 第三講「領袖風範」
【城市青年商會】會說話的領袖 - 第三講「領袖風範」

Chapter: JCI City
Date: 2018-09-29
Time: 14:00 - 17:00
Location: 香港童軍中心1101室
Fee: 全免

會説話的領袖 載譽而歸 - 第三講  「領袖風範」
 
城市人才輩出,會說話的領袖第一講學會演說技巧,第二講領略司儀入門,但呢一切一切冇咗最最最重要嘅靈魂又點成事?
重要嘅事情講三次! 會説話的領袖第講,一眾籌委以領袖之感染力、指導者之心理質素 ,致力為各會說話的領袖注入持久有力大心臟!
 
參加過頭兩堂嘅您,當然要黎完善自己;未黎過嘅您,更要捉緊會說話的尾巴!
 
名額有限,報告從速!
 
▪活動詳情▪
講者:Kargo Chung, 鍾家豪
日期:9月29日 (星期六)
時間:下午2:00-5:00
地點:香港童軍中心1101室
費用︰全免進場!
 
講者簡介:
鍾家豪 Kargo Chong 是舞蹈員出身,現在是上市公司董事。舉辦超過120場講座和課程,專長是心態訓練。鍾家豪希望透過分享蛻變經歷, 致力協助不同人提升社交技巧。
 
*註:由於位置有限,籌委會保留對活動安排的最終決定權,另會於活動前個别通知成功報名人士。
 
*****立即報名啦!手快有手慢冇!*****
 
歡迎聯絡查詢:
籌委會主席  Mark Choi    (Tel:6135 1281)
註冊主委  Kenny Lok   (Tel:5118 7519)